Lijsttrekker

Mitchell
Wiegand Bruss

Ik ben ontzettend trots op wat deze partij in een korte tijd neer heeft kunnen zetten. Deze verkiezingen zetten wij ons met onvermoeibare energie in voor de idealen van onze partij. Wij zetten ons actief in voor een betere betrokkenheid van studenten, starters en jongeren in de gemeenteraad. Wij lossen het nijpende woningtekort onder jongeren op en vegen het verkameringsbeleid van tafel. Wij geven Leidse ondernemers de ruimte en laten de horeca en het studentenleven weer bruisen. Wij maken werk van de verkeersveiligheid van de Leidse weggebruikers en zetten stappen richting een klimaatneutraal Leiden. Een stem op SVL is daarom een stem voor verandering.

 

Wij zijn een partij vol nieuwe idee├źn. Onze kandidaten staan midden in het studentenleven en kennen de problematiek die jongeren het hardst raakt. Zij staan te trappelen om vanaf 16 maart aan de slag te gaan voor het verbeteren van de stad. Met een enorme dosis energie gaan wij ons de komende tijd inzetten voor het verwezenlijken van onze doelen. In ons programma hebben wij deze doelen gebundeld.

 

Wij staan klaar om onze stem te laten horen. Stem daarom 16 maart Studenten voor Leiden, stem voor de nieuwe generatie in de raad.

 

Mitchell Wiegand Bruss

Lijsttrekker 2022